De meest gestelde vragen

De meeste van onze vacatures zijn niet voorzien van een sluitingsdatum, we zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe specialisten en hebben de ambitie om te blijven groeien! Zo nu en dan komt er een vacature voorbij die tijdelijk is en dus een sluitingsdatum zal bevatten. Over het algemeen geldt sowieso: waarom wachten tot morgen als het ook vandaag kan? Solliciteer dus vandaag nog op een voor jou passende vacature! Spreken we je snel?

Je kunt op elke vacature solliciteren via de website. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen een reactie op je sollicitatie. Je kunt natuurlijk ook direct telefonisch contact opnemen tijdens kantoortijden en het gesprek aangaan met een van onze collega’s of een kennismakingsafspraak inplannen bij ons op kantoor, zodat we elkaar meteen kunnen leren kennen en een passende functie voor jou kunnen vinden.

De arbeidsvoorwaarden verschillen per functie, maar zijn grotendeels beschreven bij de betreffende vacatures. Wil je meer weten of heb je andere vragen dan kun je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Het hoofdkantoor van Ultimum bevindt zich in Almere (Versterkerstraat 4), maar sinds kort hebben we ook een tweede vestiging in Utrecht om ook onze klanten in die regio snel en kundig te kunnen helpen. Op kantoor hebben we afdelingen zoals onze Servicedesk, Office, Projectmanagent maar ook Sales en Marketing. De rest van onze collega’s bestaat uit een variatie van diverse specialisten die gedetacheerd zijn bij klanten zoals banken, verzekeraars, Ministeries en Enterprises door het hele land.

Ultimum zelf

•    Jaarlijks gezellige familiedagen
•    Continu volgen van opleidingen mogelijk
•    Motorrijden met collega’s
•    Voetbalwedstrijden van Almere City FC bezoeken
•    Pooltafel, racesimulators en eigen bar op kantoor
•    Sportactiviteiten zoals deelname aan de Business Relay Triatlon
•    Bijdrage aan verschillende goede doelen en MVO-trajecten

Klinkt goed hè? Bel ons, maak kennis en join our team!

Als je bij Ultimum komt werken krijg je de Ultimum starter package! Deze bestaat uit een auto, motor of NS-kaart van de zaak, een smartphone en laptop van de zaak, 25 vakantiedagen en meer. Verder lunchen we gezellig op de zaak, hebben we een pooltafel, racesimulators en een bar voor de ontspanning. Daarbij wordt je onderdeel van het leukste IT-bedrijf van Almere!

Van Ultimum kun je een persoonlijke aanpak verwachten. We zijn ooit begonnen als familiebedrijf en houden dat gevoel ook na ruim 25 jaar nog steeds vast. Met professionele en betrokken collega’s kun jij je ei kwijt maar ook jezelf zijn. Onze collega’s van de afdeling Detachering kunnen, dankzij ons netwerk, binnen de kortste keren een opdracht voor je vinden die aansluit bij jouw kennis, ervaring en ambitie!